11

Levert kW ved avsluttet lading

  • Implemented & Released

D
Daniel Johansen

Når man lader i dag står det hvor mange kW som er levert til bilen dette forsvinner når bilen er ferdig ladet og easee går i standby. Ønsker at levert kW blir slående fram til man kobler bilen fra. Eneste muligheten til og få dette opp igjen i dag er og manuelt starte Forvarmingen eller manuelt starte lading fra bil. Da dukker antall levere kW opp.

A

Activity Newest / Oldest

F

Frode Meinich

På tross av oppdatering så gjelder vel dette bare manuelle ladeøkter. Hvis man kjører planlagt lading på natten får man ikke opp kWh som ble levert på siste økt så vidt jeg kan se. Det er det vi egentlig trenger til frokost, å få bekreftet at xx kWh er gått inn på bilen. (Før vi mister bussen :-) ).


Avatar

Alek Slater

Skal sjekke med API guys i morgen. :) Så vidt jeg var klar over så sku det ikke ha noe å si om man starter selv, eller om den starter via en schedule.


Avatar

Alek Slater

Status changed to: Implemented & Released

Avatar

Mikkel Aronsen

Hadde vært fint å få antall KWH levert sammen med push notification for lading ferdig/stoppet.


Avatar

Alek Slater

God idee! Men kanskje du kunne raised det som sin egen feature request / idee?

Denne ideen omhandler Daniel Johansen sitt ønske om og vise kW levert til bilen etter endt lading. :) Noe som ble lansert i versjon 1.1.8 av appen (med noen mindre justeringer og fixes som kommer i 1.1.9 snarest).


Avatar

Alek Slater

Status changed to: In progress

Avatar

Alek Slater

Hei Daniel.

Ja det er en veldig god idee. Faktisk jobber vi med saken akkurat for øyeblikket, forhåpentligvis vil dette bli mulig i versjon 1.1.6 eller 1.1.7 av appen.


Avatar

Mikkel Aronsen

Ok


  • Avatar