28

Justere max kw i Equlizer


Avatar
Roger Gabrielsen

Hadde vært fint å kunne justere max KW man ønsker i Equlizer nå som den nye nettleien kommer. Da kunne man holdt seg unner f.eks 10KW. Vanskelig å justere ned Amper for å holde seg under 10KW når man har TN 3-fase. Kan ofte være stor forskjell mellom fasene og da reduseres lade effekten unødvendig mye hvis det trekkes mye på en av fasene.

A

Activity Newest / Oldest

Avatar

Gudmund H. Haugen

Kjøpte equalizer i den tro at den kunne stilles etter max kw. Kommer dette eller er det bare å returnere den til power?


 • Avatar
S

Steinar Aksland

Ingen antydning til at det kommer nei :(


Avatar

Christer Sanne (Sanne)

Legge ut dårlig rating på app i Google kansje hjelper


 • S
G

Geir Steinmo

Forslag til forbedring. Kunne sette hvilket effektledd du ønsker å holde deg innenfor på Equalizer. Kan i dag bare sette grense for hovedsikring..... får derfor ikke utnyttet kapasiteten i anlegget godt nok. eks anlegget vil bare ligge opp til 12 000 siden den ene fasen er på 21 amp. Skulle da ha kunnet ladet enda raskere opp elbilen med at denne amp verdien gikk høyere. Er det en mulighet for at de andre andre fasene kan tilpasse seg huset ugjevne forbruk for å få en raskere lading?


M

Marius Aspaas

Hvordan går det med denne? Hadde vært. Veldig fint om dette fungerte nå.


 • Avatar
S

Steinar Aksland

Jeg har vært jevnlig i kontakt med support hos Easee de siste månedene ang. denne saken, og det er ingenting som tyder på at de i det hele tatt jobber med denne saken. Sukk.


Avatar

Marius Aspaas

Synd. Dette var grunnen til at jeg kjøpte equalizer. Sånn som den er nå fungerer den ikke for mitt formål, så mulig jeg bare leverer den tilbake.


 • S
Avatar

Alain Hufkens

Yes, please add that feature. We need that in Belgium because we will get punished for peak power usage spikes.

Having a max kW setting and not a % value would be greatly appreciated.


 • C
S

Steinar Aksland

9 måneder siden dette var "planned" av Easee!
3 måneder siden den nye nettleien startet!

Dette er en ekstremt enkel sak å løse, dere har ALLE variablene og dere har et system for å justere ladestrøm på hver enkelt fase. Dette MÅ dere klare å fikse.

Ladestrøm-reguleringen er på INGEN måte en god nok løsning, ihvertfall ikke for 3-fase systemer.


 • C
Avatar

julian tolchard

I confess i'm rather confused as to why this is not implemented already. This can't be the hardest thing to program, and it is directly relevant every Norwegian customer. Don't try to over-think it and come up with some way to integrate Nordpool prices and departure SoC with a kW limit. Just start with the ability to set a kW limit at the house level, and have the charger ramp up and down accordingly.

In the grand scheme of things a lot of people will save more money by staying under the kW limits than they will by juggling charging according to spotpris.


 • C
 • S
E

Eivind Skipnes

Støtter denne. Etter innføringen av den nye nettleiemodellen så er denne funksjonaliteten VELDIG savnet. Håper dette blir prioritert.


 • Avatar
 • C
L

Lars Krogenæs

Nå har vi fått ny nettleie modell, basert på kWt i løpet av 1 time.
Da er det viktig at vi kan begrense lading basert på husets totale aktive effekt i kW. Det blir jo ubrukelig å sette en grense f.eks 12A i et 3-fas IT-anlegg (12*1,732*230=4,7kW) for å holde oss under 5kW grensen. Selv når alt annet strømforbruk er av, vil bilen på 1-fas, ikke lade med mer enn på 2,7kW.

Equalizeren rapporterer jo løpende forbruk i Kw, så det burde da ikke være så vanskelig?


 • Avatar
 • C
Avatar

Arvid Heddeland

Kun dager igjen til ny tariffavtale. Kommer dette før 1. Juli?


 • C
M

Morty

Hadde vært bra å fått dette på plass før 1. juli?


Avatar

Jens Kr. Kirkebø

Enig, skulle gjerne visst om dette kommer snart. Begrensning i A vil ofte føre til at lading stopper helt, selv om det er masse kapasitet ledig. F.eks om det er 5A ledig på hver fase (3-fase TN) kan man lade med 15A 1-fase ved kW-begrensning men begrenser man med Ampere så blir det 0A siden det minste som kan signaliseres er 6A.


 • L
Avatar

Tor Gunnar (PM)

Status changed to: Planned